Real: Ez alapján az összes játékost ki kellene rúgni… – Isco

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.23. 16:37
Mint ismert, kilenc fordulót követően alaposan elmarad a várakozásoktól a Real Madrid szezonkezdete, a királyi gárda csupán az 7. helyen áll a La Ligában, a bajnokságban egymás után két vereséget szenvedett el, hazai terepen négy, minden sorozatot figyelembe véve öt meccs óta nyeretlen. Isco szerint azonban nem lehet Julen Lopeteguire fogni a rossz eredményeket.

„Őrültség lenne máris meneszteni Lopeteguit. Mindössze két hónapja dolgozik velünk, időt kell hagyni neki, és hagyni kell dolgozni. Ez alapján az összes játékost ki kellene rúgni, elvégre mi nem támadunk és védekezünk úgy, ahogy az elvárható lenne” – védte meg edzőjét Isco.„Őrültség lenne máris meneszteni Lopeteguit. Mindössze két hónapja dolgozik velünk, időt kell hagyni neki, és hagyni kell dolgozni. Ez alapján az összes játékost ki kellene rúgni, elvégre mi nem támadunk és védekezünk úgy, ahogy az elvárható lenne” – védte meg edzőjét Isco.

A spanyol középpályást korábban Cristiano Ronaldóról is kérdezték, ám annak a kérdésnek sem örült igazán.

Isco szerint nem lehet Lopeteguire fogni a rossz eredményeket (Fotó: AFP)
Isco szerint nem lehet Lopeteguire fogni a rossz eredményeket (Fotó: AFP)

„Az emberek állandóan erről beszélnek. Pedig nem hiányozhat valaki, aki nincs is a klubnál. Ha Gareth Bale vagy Dani Carvajal nem játszik, ők hiányoznak, de az más, mert a társainkról van szó. De nem sírhatunk valaki olyan után, aki nem a társunk és igazából nem is akart már velünk lenni.”

A Real Madrid a Bajnokok Ligájában javíthat a bajnoki bukdácsolást követően, a blancók a cseh Viktoria Plzent fogadják kedd este 21 órakor.

BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 3. FORDULÓ

G-CSOPORT
21.00:ASRoma (olasz)–CSZKA Moszkva (orosz) (Tv:Spíler1)
21.00:Real Madrid (spanyol)–Viktoria Plzen (cseh)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik