RB Leipzig: Werner visszalépett a BL-szerepléstől – sajtóhír

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.06.16. 09:11
null
A jelek szerint a márciusi, Tottenham elleni csörte volt Werner utolsó BL-meccse az RB Leipzignál (Fotó: AFP)
A Bild értesülései szerint a Chelsea-hez tartó Timo Werner megkérte az RB Leipzigot, hogy ne szerepeltesse a Bajnokok Ligájában, így már nem lép pályára a sorozatban a lipcseiek mezében.

A Bild szerint azért döntött így Werner, mert szeretné minél előbb elkezdeni az edzéseket új klubjánál, hogy a beilleszkedés gördülékenyen mehessen. A hírek szerint júliusban költözhet Londonba, a lipcseiekkel vélhetően még lejátssza a hátralévő három Bundesliga-meccset. Az RB Leipzig június 27-én vívja utolsó bajnoki mérkőzését ebben az idényben.

A Bajnokok Ligája folytatásáról egyelőre nem adott tájékoztatást az UEFA – a német klub márciusban búcsúztatta a Tottenhamet, így ott van a legjobb nyolc között. A lipcseiek történetének legjobb BL-szerepléséről mond le Werner.

Mint ismert, a támadóért folyó harcban sokáig a Liverpool állt nyerésre, ám a jelek szerint a Pool letett róla, és Werner a Chelsea játékosa lesz. Az RB Leipzig vezetőedzője, Julian Nagelsmann is elárulta, nem számol Wernerrel a következő idényben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik