• Négyoldalas mellékletünkben az Európa-liga csoportkörére készülő Ferencváros előkészületeivel, ellenfeleivel, és a zöld-fehérek kupamúltjával is foglalkozunk. Megszólal Szerhij Rebrov, a zöld-fehérek vezetőedzője, aki lapunknak azt mondta, nem ígérhet hibátlan futballt a nemzetközi porondon, azt azonban biztosra veszi, hogy csapata minden egyes pontért keményen megharcol majd. Infografikánkban megmutatjuk, kiket nevezett a klub a sorozatra.

Tomás Tujvel a hétvégi OTP Bank Liga-fordulóban korábbi csapata, a Mol Fehérvár ellen védte a Bp. Honvéd kapuját. Voltak remek mentései, ám a piros-feketék végül mégis vereséget szenvedtek, és kieső helyen várják a bajnoki folytatást. A kapus érdeklődésünkre elmondta, nem feszélyezte, hogy volt klubtársai ellen kell pályára lépnie, a meccs előtt és közben igyekezett félretenni az érzéseit, és nem foglalkoztam a múlttal. A lefújást követően ellenben úrrá lett rajta a szomorúság, de csak azért, mert szerinte a döntetlenre rászolgáltak volna.

• Mindössze 17 percet kellett a salakon töltenie Balázs Attilának, hogy megnyerje hétfő délelőtt az előző nap sötétedés miatt félbeszakított mérkőzését a tenisz Davis-kupában, és ezzel győzelemhez segítse a magyar válogatottat az Ukrajna elleni összecsapáson. A találkozót követően a magyar játékos a Nemzeti Sportnak elmondta, az előző két naphoz képest sokkal felszabadultabban játszott, nem görcsölt, nem akart mindenáron győzni, higgadtan teniszezett. Hogy mi volt a nyerő fegyvere, kiderül összeállításunkból.

• Junior-világbajnok síugróból lett Vuelta-győztes Primoz Roglic, akiről, ha nincs a horrorisztikus balesete a planicai sáncon, talán sosem derül ki, hogy egy másik sportágban igazi őstehetség. Persze, ehhez a szerencsére is szüksége volt a szlovénnek, hiszen azt a bizonyos brutális bukást zúzódásokkal megúszta, ami a teste becsapódását látva a csodák közé sorolható. Portrénkban megmutatjuk, miként jutott el az újrakezdéstől a Vuelta-diadalig.