PSG: csapattársa lerúgta, veszélyben Mbappé játéka a Real ellen – videó

Vágólapra másolva!
2022.03.07. 18:14
null
Mbappé játéka bizonytalan Madridban (Fotó: Getty Images)
A L'Équipe és a Le Parisien egybehangzó beszámolói szerint Kylian Mbappé, a PSG francia válogatott támadója súlyosnak látszó sérülést szenvedett csapata hétfői edzésén, miután Idrissa Gueye rossz ütem belépője után a földön maradt. Az első vizsgálatok kiderítették, a csatár megúszta törés nélkül, de azt egyelőre nem tudni, hogy ott lehet-e a Real Madrid ellen szerdán a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján.

Az alábbi videón jól látható, amikor az egymás közötti cicázás során Gueye egy ütem késéssel lép oda Mbappénak, s így csapattársa bal lábfejére tapos rá. Mbappé a belépő után a földön maradt, s be is fejezte az edzést, majd a helyi kórházba szállították a nagy fájdalmakkal küzdő csatárt, ám az első vizsgálatok kizárták a csonttörés lehetőségét.

Ettől függetlenül korántsem biztos, hogy Mbappé ott lehet a pályán szerdán a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján – az első meccset Párizsban éppen a 23 éves támadó döntötte el a 94. percben szerzett góljával.


BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
21.00:
Real Madrid (spanyol)–Paris Saint-Germain (francia) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

Az első mérkőzésről itt olvashatnak.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik