Női BL: újra megtelik a Camp Nou, minden jegy elkelt a Barca elődöntőjére

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2022.04.05. 22:16
null
Újra megtelik a Camp Nou a Barcelona női csapatának mérkőzésén (Fotó: AFP)
Alig több mint huszonnégy órával azután, hogy az FC Barcelona bejelentette, női labdarúgócsapata a Wolfsburg elleni hazai Bajnokok Ligája-mérkőzését is a Camp Nouban vívja, a katalán klub kedden már arról számolt be, hogy az összes jegy elkelt az április 22-i találkozóra.

 

A Barcelona hétfőn jelentette be, hogy női csapata a Real Madrid elleni nagy sikerű, 5–2-es győzelmet hozó negyeddöntője után a Wolfsburg elleni elődöntős párharc hazai mérkőzését is a Camp Nouban játssza le a Bajnokok Ligájában. Nem sokkal később a katalán klub már arról számolt be, hogy a pártoló tagoknak fenntartott 50 ezer belépő néhány óra alatt elkelt.

Kedden aztán jegyvásárlási lehetőség nyílt a nem klubtagoknak is, és ők is órákon belül elkapkodták a számukra biztosított tiketteket, így április 22-én ismét megtelik a Camp Nou – igaz, a Barcelona azt nem közölte, hogy eddig pontosan hány belépő talált gazdára.


A Real Madrid elleni meccset világrekordot jelentő 91553 néző tekintette meg a helyszínen.

A Barca közleménye hozzáteszi, a piacra nem dobott jegyekkel az UEFA rendelkezik, és ha az európai szövetség partnerei és szponzorai nem tartanak igényt ezekre a belépőkre, akkor azokat a klub értékesítheti majd.

NŐI BAJNOKOK LIGÁJA
ELŐDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉSEK
Április 22., péntek
18.45:
Barcelona (spanyol)–Wolfsburg (német)
Április 24., vasárnap
17.00:
Lyon (francia)–PSG (francia)
VISSZAVÁGÓK
Április 30., szombat
18.00:
Wolfsburg (német)–Barcelona (spanyol)
21.00: PSG (francia)–Lyon (francia)
A döntőt május 21-én rendezik Torinóban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik