„Dzseni, itthon vagy, itt van a családod, óriási meccset játszottál, te emeld fel a trófeát!”
– ezekkel a szavakkal adta át a női labdarúgó Bajnokok Ligáját zsinórban negyedszer megnyerő Lyon csapatkapitánya, Wendie Renard a kupát Marozsán Dzsenifernek, hogy ő emelhesse azt a magasba a magyar közönség előtt.

Az ugyancsak negyedik BL-győzelmét arató – egy a Frankfurttal, három a Lyonnal –  Marozsán már a Barcelona elleni döntő előtt arról beszélt, az álma vált valóra azzal, hogy Budapesten léphet pályára. Természetesen a bemutatásánál hangosan zengett a Groupama Aréna, az ötödik percben pedig szinte felrobbant, hiszen Dzseni gólt szerzett. Ami ezután történt, az még szebbé tette az álmát.

„Óriási volt hallani a magyar szurkolóktól a Ria, Ria, Hungáriát! mondta. – Nagyon élveztem, hogy az egész stadion nekem szurkolt. Itt volt a családom is, akiktől rengeteg szeretet kaptam. A kedvenc töltött káposztámat viszont most nem kapom meg, mert a nagymamám nincs itt, de innen is pusziltatom, tudom, hogy nagyon szurkolt nekem.” 

Videónkban beszélt a Barcelona elleni döntőről is, továbbá reagált arra, hogy jövőre Cristiano Ronaldóhoz hasonlóan ötszörös BL-győztes lehet. A három BEK-trófeát nyerő Puskás Ferencet pedig már le is körözte…

A mérkőzésről bővebben IDE kattintva olvashatnak.

NŐI BAJNOKOK LIGÁJA
DÖNTŐ
LYON–FC BARCELONA 4–1

Budapest, Groupama Aréna, 19 487 néző. Vezeti: Anasztaszija Pusztovojtova  
LYON: Bouhaddi – Bronze, Renard, M'Bock Bathy, Majri – Fishlock (Kumagai, 72.), Henry, Marozsán – Van de Sanden (Cascarino, 63.), Hegerberg, Le Sommer (Bacha, 82.). Vezetőedző: Reynald Pedras.
BARCELONA: Panos – Torrejón, Pereira (Van der Gragt, 81.), León, Ouahabi – Losada, Bonmati (Andressa Alves, 69.), Alexia, Mariona – Martens, Duggan (Oshoala, 69.). Vezetőedző: Lluis Cortes. 
Gólszerző: Marozsán (5.), Hegerberg (16., 19., 30.), ill. Oshoala (89.)