Női BL: Jakabfiék csak a döntőben találkozhatnak Marozsánékkal

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2021.03.12. 13:00
null
A Lyon várhatón a szintén francia PSG ellen készülhet a negyeddöntőben – derült ki a pénteki sorsoláson (Fotó: uefa.com)
Elkészítették a női labdarúgó Bajnokok Ligájában a negyeddöntő párosítását, illetve a további menetrendet is – Jakabfi Zsanett csapata, a német Wolfsburg és Marozsán Dzsenifer együttese, a címvédő francia Lyon külön ágra került.

 

A magyar születésű, német válogatott Marozsán Dzsenifer csapata, a címvédő, francia Lyon a pénteki sorsoláson a PSG–Sparta Praha csata győztesét kapta ellenfélnek a negyeddöntőben. Ez az egyetlen nyolcaddöntős párharc, melyben a visszavágó még hátravan, jövő szerdán rendezik meg, de miután a PSG az első meccsen, pályaválasztóként 5–0-ra győzött a csehek ellen, a második meccs már csak formalitásnak tűnik.

Az idény végén visszavonuló, magyar válogatott Jakabfi Zsanett klubja, a kétszeres női BL-győztes Wolfsburg a másik ágra került, ugyanis a negyeddöntők mellett az elődöntők párosítását is elkészítették. Jakabfiékra a nyolc között a Chelsea vár, és ha továbbjutnak, akkor pedig a Bayern München–Rosengard párharc győztesével mérkőznek majd a négy között. Tehát a tavalyi fináléban látott Lyon–Wolfsburg (3–1) párosítás csak a döntőben ismétlődhet meg.

A negyeddöntős meccseket március 24-25-én, a visszavágókat március 30-tól április 1-ig, az elődöntő mérkőzéseit április 24-25-én, illetve május 1-2-án rendezik meg, míg a döntő a svédországi Göteborgban lesz május 16-án.

NŐI BAJNOKOK LIGÁJA
NEGYEDDÖNTŐ – ÁGRAJZ SZERINT

Paris Saint-Germain (francia)/Sparta Praha (cseh)–Lyon (francia)
Barcelona (spanyol)–Manchester City (angol)
Bayern München (német)–Rosengard (svéd)
Chelsea (angol)–Wolfsburg (német)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik