Női BL: a Wolfsburg a Szusza Ferenc Stadionban negyeddöntőzik

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2021.03.16. 10:39
null
A Szusza Ferenc Stadion ezúttal női BL-meccsnek adhat otthont (Fotó: Földi Imre)
Jakabfi Zsanett női labdarúgócsapata, a VfL Wolsburg mindkét, Chelsea elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőjét Budapesten, a Szusza Ferenc Stadionban játssza – adott hírt a Magyar Távirati Iroda.

 

 

Az MTI a német klub honlapjának keddi beszámolója alapján azt írja, minderre a koronavírus miatt elrendelt szigorú beutazási szabályok miatt van szükség.

A párharc első mérkőzést jövő szerdán 17 órától, a visszavágót egy héttel később 14 órától rendezik az Újpest stadionjában – tekint előre a távirati iroda.

A Wolfsburg kétszeres BL-győztes együttese a norvég LSK Kvinner elleni nyolcaddöntő visszavágóját is Magyarországon, a Gyirmót otthonában vívta.

A női BL küzdelmei mellett az elmúlt hetekben hat európai kupameccsnek volt vagy lesz a házigazdája a Puskás Aréna: a Leipzig–Liverpool és a Borussia Mönchengladbach–Manchester City BL-nyolcaddöntő mindkét összecsapása mellett itt rendezték a Wolfsberg–Tottenham Hotspur Európa-liga találkozót is, továbbá csütörtökön itt kerül sor a Molde–Granada El-nyolcaddöntő visszavágójára is – írta az MTI.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik