MU: Usain Bolt megköszönte Fergusonnak, hogy visszahozta CR-t

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.10.01. 13:59
Mint ismert, a Manchester United Cristiano Ronaldo utolsó pillanatokban szerzett góljával 2–1-re legyőzte a Villarrealt az Old Traffordon a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában szerdán. A mérkőzést a helyszínen tekintette meg a nyolcszoros olimpiai bajnok atléta, Usain Bolt, aki miután megpillantotta a „vörös ördögök” legendás menedzserét, rögvest odament hozzá – mesélte a Manchester Evening Newsnak.

„A klub fejlődésében hatalmas szerepet játszik, és elképesztő energiája van, szóval örülök, hogy visszatért (Ronaldo – a szerk.). Amikor megláttam Sir Alex Fergusont a páholyban, rögvest odamentem hozzá megköszönni neki, hogy visszahozta őt” – mesélte az MU-drukker korábbi rövidtávfutó.

„Boldog vagyok, hogy itt lehetek, mivel már egy ideje nem jártam az Old Traffordon. Örülük, hogy most itt vagyok, és a szurkolókkal együtt nézhetem meg a meccset” – tette hozzá a 35 éves Usain Bolt, aki a lefújás után közös képet készített a United csapatkapitányával, a mérkőzésen gólpasszt jegyző Bruno Fernandessel.

„Igazi legenda. Igazi United-szurkoló” – írta posztszövegében a portugál játékos, míg Bolt ezeket a szavakat fűzte a fotójukhoz: „Bruno, Bruno, Bruno! Te mindig 110 százalékot adsz bele!”

Bolt egyébként a meccs kapcsán 3–1-es MU győzelmet tippelt, két Ronaldo- és egy Sancho-góllal. Nos, ugyan a jóslata nem jött be, látva az utolsó perceket ezt aligha bánja.

BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 2. FORDULÓ

F-CSOPORT
MANCHESTER UNITED (angol)–VILLARREAL (spanyol) 2–1 (0–0)
Manchester,
Old Trafford, 73 130 néző. Vezette: Felix Zwayer (német)
MU: De Gea – Dalot, Varane, Lindelöf, Alex Telles (Fred, 89.) – Pogba (Matics, 75.), McTominay – Greenwood (Lingard, 89.), Bruno Fernandes, Sancho (Cavani, 75.) – Cristiano Ronaldo. Menedzser: Ole Gunnar Solskjaer
VILLARREAL: Rulli – Foyth, Albiol (Mandi, 73.), Pau Torres, Alberto Moreno (Rubén Pena, 73.) – Dani Parejo, Capoue, Manu Trigueros (Estupinán, 61.) – Yeremi Pino (Moi Gómez, 73.), Paco Alcácer (Dia, 58.), Danjuma. Vezetőedző: Unai Emery
Gólszerző: Alex Telles (60.), Cristiano Ronaldo (90+5.), ill. Paco Alcácer (53.)

AZ F-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Atalanta 2 1 1 3–2 +1 4
2. Young Boys 2 1 1 2–2 0 3
3. Manchester United 2 1 1 3–3 0 3
4. Villarreal 2 1 1 3–4 –1 1
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik