BL: Ilyen gólt egyszer rúghatsz a karriered során - Mexes

Vágólapra másolva!
2012.11.22. 07:15
Büszke az Anderlechtnek a 16-oson kívülről lőtt ollózós góljára Philippe Mexes, az AC Milan francia védője, aki azt mondja, védőként legfeljebb egy ilyen gólt rúg egy játékos a karrierje során.

„Nem tudtam, mit fogok kezdeni a labdával, de miután mellre vettem, egy pillanat alatt eldöntöttem, hogy adok egy esélyt magamnak – mondta a francia. – Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült. A Románál is szereztem szép gólokat, de ehhez fogható egy sem volt még. Ilyen gólt egyszer rúghatsz a karriered során, főleg, ha védő vagy. Ezt sohasem felejtem el, de tudom, hogy nem szállhatok el magamtól, főleg, hogy a hét végén a Juventus ellen játszunk bajnokit, és arra össze kell szednem magam."

Mexes hozzátette, a 3–1-es győzelemmel kiharcolt továbbjutásnak örül a Milan, de ez még semmit sem jelent, ez volt a klub minimális célja az idei BL-sorozatban. „Remélhetőleg hosszú út áll még előttünk ebben az évadban, és bebizonyítjuk, hogy a nyáron elveszített nagy játékosok nélkül is lehet keresnivalónk" – mondta Mexes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik