Milan: Ibrahimovic kihagyja a Liverpool elleni BL-meccset

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2021.09.14. 17:33
null
Ibrahimovic óvatosságból nem is edzett még a héten (Fotó: AFP)
Zlatan Ibrahimovic nélkül lép pályára Angliában az AC Milan – árulta el az olasz együttes vezetőedzője, Stefano Pioli a Sky Sports Italiának egy nappal a Liverpool elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt.

 

„A Lazio elleni meccs után megint jelentkezett az íngyulladása. Ma már próbált edzeni, de jobb nem kockáztatni” – idézte a Sky Piolit, aki emlékeztetett, Ibrahimovic kisebb térd- és bokaproblémái miatt nem állhatott rendelkezésre eddig az idényben. A 39 esztendős svéd a Lazio elleni meccsen csereként lépett pályára és bő 30 percet kapott a milánói együttesben – nem sokkal beállása után gólt is lőtt.

A Milan a 2013–2014-es idény után szerepel ismét a Bajnokok Ligájában, első csoportmeccsén a 2019-es győztes Liverpool otthonába látogat. Ugyanebben a négyesben kapott még helyet az Atlético Madrid és az FC Porto is.

Azt egyelőre nem tudni, Ibrahimovicra milyen hosszú kihagyás várhat, Pioli szavai alapján azonban úgy tűnik, a hétvégi bajnokin újra keretben lehet. Az olasz élvonalban a Juventus elleni rangadó következik a Milan számára – idegenben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik