Lőwék a Real ellen; Liu Shaolin: egyéni olimpiai érmet!

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2021.04.14. 23:16
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

A Bajnokok Ligája elődöntőjét a Real mellett a 2000-es évek három krőzusa játssza. A PSG-t és a Lőw Zsoltot az edzői stábban foglalkoztató Chelsea-t a madridiak és a Manchester City követte a négy közé – minden, amit a BL-keddről és -szerdáról tudni érdemes két oldalon.
A Bajnokok Ligája elődöntőjét a Real mellett a 2000-es évek három krőzusa játssza.
A PSG-t és a Lőw Zsoltot az edzői stábban foglalkoztató Chelsea-t a madridiak és a Manchester City követte a négy közé – minden, amit a BL-keddről és -szerdáról tudni érdemes két oldalon.

Az Újpest az első döntős a Magyar Kupában. A Kisvárdán győztes lila-fehérek ellenfele csütörtökön dől el. Kupatudósítás – és beharangozó két oldalon.

Nebojsa Vignjevics Magyarországon van otthon, és akár edzősködne is az OTP Bank Ligában. Az exújpesti tréner Borbola Bencének elmondta, hogy mennyire motiválja a Ferencváros BL-szereplése, és az emírségekbeli pénz helyett inkább a karriert választja.

Liu Shaolin Sándor Pekingből is olimpiai bajnokként akar hazajönni. A short track válogatott ásza kemény felkészüléssel fut neki a kvalifikáló világkupa-sorozatnak, és a jövő év eleji téli olimpián nemcsak váltóban, hanem egyéniben is a dobogóra vágyik. Kovács Erika interjúja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik