Juventus: ez volt C. Ronaldo büntetése a kiállítása után

Vágólapra másolva!
2020.03.30. 19:49
null
Cristiano Ronaldo nehezen vette tudomásul a piros lapot (Fotó: AFP)
Wojciech Szczesny, a Juventus labdarúgócsapatának kapusa a saját podcastjéban árulta el, milyen büntetést kapott Cristiano Ronaldo, miután a 2018 szeptemberében rendezett, Valencia elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen kiállították.

A 2018–2019-es Bajnokok Ligája-idény csoportkörének első fordulójában Cristiano Ronaldo mindössze 29 percet töltött a pályán, mivel Felix Brych játékvezető az alapvonali asszisztense bemondására kiállította dulakodás miatt. A portugál klasszis hitetlenkedve, sírva, majd kínjában nevetve vette tudomásul a piros lapot (a BL-ben a 154. meccsén ez volt neki az első) – ráadásul a saját edzőjének szabályai miatt is bűnhődnie kellett.

A kiállítás

Wojciech Szczesny elmondása szerint Massimiliano Allegri azt a szabályt hozta, hogy a kiállított játékosnak meg kell ajándékoznia a csapattársait. A lengyel kapus szerint Cristiano Ronaldo sokáig vitatkozott a kiállítás jogosságával (és így azzal, hogy büntetésként ajándékokat vegyen), de két hónap után elfogadta a helyzetet, és meglepte a társait.

Ráadásul Szczesny szerint a portugál nem valamilyen apróságot vett, hanem minden egyes csapattársát egy Apple iMac számítógéppel lepte meg.

BAJNOKOK LIGÁJA
H-CSOPORT, 1. FORDULÓ
Valencia (spanyol)–Juventus (olasz) 0–2

Valencia,
Mestalla, 46 067 néző. Vezette: Brych (német)
Gólszerző:
Pjanic (45., 51. – mindkettőt 11-esből)
Kiállítva: C. Ronaldo (29., Juventus)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik