Juve: mindenki fáradt volt a meccs után – kivéve CR-t

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.02. 21:39
A Juventus játékosa, Blaise Matuidi érdekes sztorit osztott meg csapattársa, Cristiano Ronaldo elképesztő erőállapotáról. A francia középpályás az RMC Sportnak elárulta, csupán egy pályára kerülő játékos nem volt fáradt a Manchester United ellen 1–0-ra megnyert Bajnokok Ligája-csoportmeccs után…

„Mindannyian hullafáradtak voltunk a Manchester United elleni meccs után és másnap. Kivéve Cristianót” – mondta Matuidi.

„Őrült módjára dolgozik, amióta velünk van. Többet, mint bárki más – azt mondta, így kell lennie. Ezért van az, hogy harminchárom évesen példát mutat és erőt ad mindannyiunknak. Ez a hatás nem korlátozódik le a hétköznapokra. A meccseken is olyan dolgokat csinál, amelyek javítanak a csapat játékán, mindenki sokkal erősebbnek érzi magát mellette.”„Mindannyian hullafáradtak voltunk a Manchester United elleni meccs után és másnap. Kivéve Cristianót” – mondta Matuidi.

„Őrült módjára dolgozik, amióta velünk van. Többet, mint bárki más – azt mondta, így kell lennie. Ezért van az, hogy harminchárom évesen példát mutat és erőt ad mindannyiunknak. Ez a hatás nem korlátozódik le a hétköznapokra. A meccseken is olyan dolgokat csinál, amelyek javítanak a csapat játékán, mindenki sokkal erősebbnek érzi magát mellette.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik