Jöhet a Fradi 100. BEK/BL-gólja; Molnár Gábornak tiszta a lelkiismerete

S. T. J.S. T. J.
Vágólapra másolva!
2022.07.05. 23:05
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Népviseletbe öltözött kazah hölgyek várták a kosztanaji repülőtéren és a szállodában a zöld-fehérek küldöttségét – a Ferencváros szerdán megkezdi idei Bajnokok Ligája-szereplését a Tobol ellen. A magyar bajnok hétórás repülőút után érkezett meg Kazahsztánba, ám Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző szerint sem ez, sem pedig a négyórás időeltolódás nem lehet kifogás. „Az én szótáramban nem szerepel a probléma kifejezés Meg kell oldanunk ezt a feladatot, és kész!” – ezt mondta lapunknak az orosz tréner, aki Kazahsztánban is népszerű. Adnan Kovacevic, az FTC védője arra hívta fel a figyelmet, hogy a hazai csapat jó formában van, sorra játszhatja a bajnoki meccseket, de szerinte nem lehet más a cél, mint a Bajnokok Ligája-csoportkörbe jutni.
Népviseletbe öltözött kazah hölgyek várták a kosztanaji repülőtéren és a szállodában a zöld-fehérek küldöttségét
– a Ferencváros szerdán megkezdi idei Bajnokok Ligája-szereplését a Tobol ellen. A magyar bajnok hétórás repülőút után érkezett meg Kazahsztánba, ám Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző szerint sem ez, sem pedig a négyórás időeltolódás nem lehet kifogás. „Az én szótáramban nem szerepel a probléma kifejezés Meg kell oldanunk ezt a feladatot, és kész!” – ezt mondta lapunknak az orosz tréner, aki Kazahsztánban is népszerű. Adnan Kovacevic, az FTC védője arra hívta fel a figyelmet, hogy a hazai csapat jó formában van, sorra játszhatja a bajnoki meccseket, de szerinte nem lehet más a cél, mint a Bajnokok Ligája-csoportkörbe jutni.

Június 21-én vált hivatalossá, hogy a Mezőkövesd Zsóry szerződtette Molnár Gábort – a 28 esztendős támadó harmadszor lett a klub labdarúgója. Először nyolc évvel ezelőtt, 2014 nyarán igazolt Mezőkövesdre, ott mutatkozott be az élvonalban, majd három idényt követően a Puskás Akadémiához távozott. Több mint egy esztendővel később visszatért, azonnal húzóember lett, a DVTK nem véletlenül mozgatott meg minden követ a megszerzéséért. Aztán a diósgyőri szereplés egyáltalán nem úgy ért véget, ahogy Molnár remélte...

Ez a két hét maga volt a csoda, ilyen körülmények között vízilabdázni és edzősködni mindenkinek örök élmény, mint ahogyan az öt évvel ezelőtti hazai rendezésű világbajnokság is az volt, csak most eredmény is párosult hozzá – mondta lapunknak Bíró Attila. A női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint volt sanszuk arra is, hogy elkapják a végül aranyérmes amerikai csapatot. A tréner beszélt arról is, miként sikerült beépíteni az új kerettagokat, Mahieu Géraldine-t, Faragó Kamillát és Máté Zsuzsát. A szokásoknak megfelelően az NS is értékelte a játékosok és a kapitány vb-teljesítményét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik