Hét védő is kevés lett volna a Barca ellen?; Indul a buli: rajt a női kézilabda Eb-n

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.12.03. 22:29
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Fél óra is elég volt a Barcelonának a Fradi ellen, a katalánok átrohantak a magyar bajnokon. Háromoldalas visszatekintőnkben Szerhij Rebrov beszél arról, hogy a sebességkülönbség a mai futballban mindent meghatároz, és hét védő sem lett volna elég Griezmannék megállítására. Emellett interjú Botka Endrével, statisztikák, elemzés, és már kitekintő a jövő keddi, Dinamo Kijev elleni meccsre.
Fél óra is elég volt a Barcelonának a Fradi ellen, a katalánok átrohantak a magyar bajnokon.
Háromoldalas visszatekintőnkben Szerhij Rebrov beszél arról, hogy a sebességkülönbség a mai futballban mindent meghatároz, és hét védő sem lett volna elég Griezmannék megállítására. Emellett interjú Botka Endrével, statisztikák, elemzés, és már kitekintő a jövő keddi, Dinamo Kijev elleni meccsre.

Lőw Zsolt szerint katasztrófa lenne az Európa-liga... A PSG magyar pályaedzője Tóth Ádámnak elmondta, hogy Neymarék miként álltak a Manchester United elleni meccshez, és hogy a párizsi Krőzus játékosain és stábján milyen irtózatos volt a nyomás a fenyegető kiesés miatt...

Pénteken a horvátok ellen végre megkezdi Eb-szereplését női kézilabda-válogatottunk. A Danyi, Elek kettős által irányított csapat igyekszik nem figyelni arra, hogy a horvátok a vírus és a sérülések miatt igencsaktartalékosan érkeztek meg Dániába...

És ha péntek, akkor Sportkrém-melléklet 8 oldalon. Theodoreán Alexandrával, aki majdnem futballista lett, aztán kosárlabdázó, most pedig a 3x3-as változatban próbál eljutni Tokióba, továbbá a sporttelevíziók heti műsorával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik