Élményeik mellett a héten lejátszott további három BL-összecsapásról is beszélgettek, feltéve a kérdést, hogy tapasztalható-e generációváltás az elitfutballban.

Bővebben figyelmet érdemelnek a Ferencváros csoportellenfelei, hiszen az FC Barcelona súlyosabb, a Juventus aránylag sima vereséget szenvedett. A katalán csapat kilátástalan helyzetben van a PSG-vel szemben, az olasz bajnok számára a portói 2–1-es vereség nem rossz eredmény, de a mutatott játéka nem volt meggyőző.

Feszegetik a témát, látva, hogy mennyi mérkőzést kellett semleges pályán rendezni, mennyire van jogosultsága az idegenben szerzett gólok szabályának.

Hazánkban is jelentős események voltak a labdarúgásban, elsősorban edzőváltás/elbocsájtás. A Lokinál történtek talán sokak számára a meglepetés erejével hatottak, Márton Gábor sorsa a Vidinél már inkább várható volt, a Honvédnál stábváltásnak lehettünk szemtanúi, ami ugyancsak érthető lépés a klubvezetés részéről, hiszen a kispestiek kiesést jelentő helyre csúsztak vissza.

A három klubnál meghozott döntések mellett semmiképpen sem lehet szó nélkül elmenni, Berkesi Judit és Hajdú B. István is szánt rá időt, elsősorban az emberi oldalát feszegetve a témának, persze a szakmai oldalt is érintik kommentátoraink, milyen nehézségekbe lehet ütközni az ilyen eseményeknél.

A heti podcast teljes adása itt hallgatható meg.