Fogadás: ez fájhat – csaknem 60 milliót nyerhetett volna a drukker, ha...

Vágólapra másolva!
2022.06.17. 13:35
null
Jürgen Klopp csapata azért meghívhatná valamire szegény szurkolót (Fotó: Getty Images)
Ugye mind tudjuk, milyen frusztráló érzés ha egy Tippmix-szelvényen 200 forintból öt mérkőzésre fogadunk nagyjából 10 ezer forint nyereményért, de az utolsó összecsapáson egy szerencsétlen gól megfoszt minket a „gazdagságtól”. Na, az egyik Liverpool-szurkoló hasonlóan járt, a várható összeg azonban egy kicsit nagyobb volt...


Miután a Liverpool megnyerte az angol Ligakupát és az FA-kupát is, sokan elkezdtek spekulálni a négy trófea lehetséges megnyeréséről is. Mint tudjuk, ez nem jött össze – a Premier League utolsó fordulójában sokáig úgy nézett ki, hogy akár össze is jöhet a csoda, ám a Manchester City kétgólos hátrányból végül legyőzte az Aston Villát, s bajnok lett.

A Bajnokok Ligája fináléjában pedig hiába játszott végig fölényben Jürgen Klopp együttese, Thibaut Courtois élete egyik legjobb meccsét játszotta, így Vinícius Júnior gólja elég volt a madridi sikerhez.

Talán furcsa kimondani, de a Liverpool szurkolói két kupával a zsebben is valószínűleg csalódottabbak voltak az idény végén, mint a városi rivális szimpatizánsai, akik a pályára beszaladva ünnepelték az Everton bennmaradását.

De még a legszomorúbb liverpooliak közül is van egy, akinek még jobban fájhat az elbukott bajnoki cím és BL-döntő: Ste Turton két szelvényt játszott meg az idény előtt – mindkettőn rajta volt, hogy a Los Angeles Rams (februárban a Cincinnati Bengalst győzte le a Super Bowlban) és a Golden State Warriors (csütörtök éjszaka 4–2-es összesítéssel kerekedett felül a Boston Celticsen) ünnepelhet bajnoki címet, ám az egyiken a Liverpool Premier League elsőségére, míg a másikon a BL-győzelmére fogadott.

Amennyiben a „vörösök” legyőzték volna a Real Madridot Párizsban, 92 ezer font (41 millió forint) lenne most a bankszámláján. Ha mindkét szelvény bejött volna, akkor pedig 128 ezer fontnak, azaz 58 millió forintnak örülhetne.

A drukker csak annyit írt a Twitteren posztolt képéhez, hogy „majd jövőre...”


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik