FTC: Nem akarunk csúnya meccset játszani – Dvali

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2019.07.12. 10:49
null
Dvali (33) szerint Bulgáriában is hasonló felfogásban kell futballozniuk a siker érdekében, mint ahogy azt az első mérkőzésen tették (Fotó: <a href="http://www.fradi.hu" target="_blank">fradi.hu</a>)
A topsport.bg a Ferencváros grúz válogatott játékosát, Lasa Dvalit idézi a Ludogorec elleni BL-selejtező kapcsán. A védő a visszavágóról szólva elmondta, hogy a 2–1-es siker ellenére idegenben is támadni szeretnének, és fontos lesz a labdabirtoklás.

 

„Az egész csapat nagyon jól játszott, de követtünk el néhány egyéni és taktikai hibát. Ugyanakkor nem érdemes ezekről túl sokat beszélni. Jobbak voltunk az ellenfelünknél, megérdemelten győztünk” – kezdte a topsport.bg-n megjelent értékelését a Ludogorec elleni, szerdán 2–1-re megnyert BL-selejtező kapcsán Lasa Dvali.

„Tisztában vagyunk vele, hogy a legjobbunkat kell nyújtanunk a továbbjutáshoz – folytatta a 24 éves futballista. – Ez még csak az első felvonás volt.”

A szerdai meccset végigjátszó Dvali a visszavágó kapcsán arról beszélt, hogy ugyanolyan felfogásban szeretnének futballozni Bulgáriában is, mint tették azt a Groupama Arénában.

„A célunk a továbbjutás, de nem akarunk csúnya meccset játszani. Az első mérkőzésen őriztük a labdát, irányítottuk a játékot, és a második találkozón is támadó szellemű futballal juthatunk tovább” – fogalmazott Dvali.

BAJNOKOK LIGÁJA
SELEJTEZŐ, 1. FORDULÓ – AZ FTC PROGRAMJA

1. MÉRKŐZÉS – JÚLIUS 10., SZERDA
Ferencváros–Ludogorec (bolgár) 2–1 (Nguen 6., Zubkov 65., ill. Swierczok 31.)
Budapest, Groupama Aréna, 18 115 néző

VISSZAVÁGÓ – JÚLIUS 17., SZERDA
19.30: Ludogorec
(bolgár)–FERENCVÁROS (magyar)
Razgrad, Ludogorec Aréna

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik