Dortmund: Bartrát műteni kellett, a jobb csuklója sérült meg

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.12. 00:04
Mint beszámoltunk róla, a Borussia Dortmund buszának közelében bombarobbanás történt, így elhalasztották a 20.45 órára kiírt Monaco elleni BL-negyeddöntőt (az új kezdési időpont: szerda, 18.45). Az esetnél Marc Bartra sérülést szenvedett, ami miatt kórházba kellett szállítani, a klub tájékoztatása szerint a jobb csuklóját kell megműteni. A történtekről a dortmundi rendőrség sajtótájékoztatóján derültek ki további információk.

A Borussia Dortmund Twitter-oldalán olvasható bejegyzés szerint Marc Bartrát műteni kell, miután megsérült a jobb csuklója, amelyből idegen testet is el kell távolítani.Marc Bartrát műteni kell, miután megsérült a jobb csuklója, amelyből idegen testet is el kell távolítani.



A dortmundi rendőrség sajtótájékoztatóján megerősítést nyert, hogy 19.15 órakor három robbanás történt a Dortmund buszának közelében. A történések háttere egyelőre tisztázatlan, de a rendőrség célzott támadásként kezeli.

A szóvivő azt is elmondta, a helyszínen találtak egy levelet is, ám azt egyelőre nem tudni, hogy abban mi áll, és hogy mi köze lehet a robbantáshoz.

Az angol Guardian beszámolója szerint a sajtótájékoztatón az is elhangzott, a rendőrség jelenleg is keres egy külföldi rendszámú autót, amelynek köze lehet a támadáshoz. Ezt az Információt a német Bild is megerősítette,valamint hozzátették, az elkövetők valószínűleg csőbombákat használtak a támadáskor.

A BVB szóvivője azt is elmondta, a csapat egyik játékosa, Sven Bender észrevett egy másik robbanást, ezt pedig azonnal jelezte a buszsofőrnek.

BAJNOKOK LIGÁJA
NEGYEDDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS

Dortmund (német)–Monaco (francia) szerda 18.45

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik