BL: Wenger szerint támadója felzárkózhat Messi és C. Ronaldo mellé

Vágólapra másolva!
2011.11.24. 00:25
Az Arsenal 2–1-re nyert a Borussia Dortmund ellen hazai pályán a labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportjának 5. fordulójában, ezzel megnyerte a kvartettet. Robin van Persie ismét lecsapott, majd besöpörte a dicséreteket.

Robin van Persie napjaink egyik legjobb formában lévő támadója, hiszen az elmúlt 34 mérkőzésén 38-szor volt eredményes. A Dortmundnak is beköszöntött, nem is győzte őt dicsérni menedzsere.

„Ha így folytatja, felzárkózik Lionel Messi és Cristiano Ronaldo mellé – mondta az Arsenal mestere, Arsene Wenger. – De meglátjuk majd az idény végén. Ő a mi vezérünk, és nagyon fontos, hogy szállítja a sikereket. Örülök, hogy végre megmutatja, micsoda kiváló labdarúgó. Elégedett vagyok BL-szereplésünkkel, hiszen egy nem akármilyen csoportba kerültünk, lásd az Olympiakosz győzelmét Marseille-ben. Így aztán büszke vagyok arra, hogy az élen végeztünk a négyesben."

„Volt néhány igen jó pillanatunk a mérkőzésen, de elképesztő hibákat is vétettünk – így Jürgen Klopp, a Dortmund edzője. – Jó időszakaink a két félidő elején voltak, több helyzetet is kialakítottunk ekkor. De elmondhatom: túl könnyűvé tettük ma az Arsenal dolgát."

„Remekül futballoztunk és jól fejeztük be a találkozót – így Alex Song, az Arsenal középpályása. – Nagyon boldogok vagyunk. A kilencven perc alatt végig együtt támadtunk és együtt védekeztünk. Robin van Persie egy hihetetlen játékos, és mindig megmutatja, mit is jelent számunkra."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik