BL: valóra vált Klopp legvadabb, és Schmelzer gyerekkori álma

Vágólapra másolva!
2012.10.24. 23:31
A Bajnokok Ligája halálcsoportjában a Dortmund Kassai Viktor játékvezetése mellett fogadta a Real Madridot, és egygólos győzelmet aratott.

„Elképesztő érzés, szenzációs este volt, egy olyan, amelyen az ember legvadabb álmai válnak valóra" – úszott a boldogságban a lefújást követően Jürgen Klopp, a hazaiak mestere.Jürgen Klopp, a hazaiak mestere.

„Egyik csapat sem volt jobb a másiknál, ez egy igen nehéz mérkőzés volt számunkra – értékelt José Mourinho, a Real Madrid szakvezetője. – Megvolt az esélyünk a győzelemre, még ha a végén nem is remekeltünk. A Dortmund-győzelem azonban megérdemelt, akkor is, ha mi is nyerhettünk volna. Látványos, harcos mérkőzés volt!"

„Teljesen más volt ez a mérkőzés, mint legutóbb, a Schalke ellen. Fantasztikus volt, fantasztikus hangulatban, tökéletes eredménnyel. Nem érhet minket kritika most már azért, hogy nem érdemeltük meg a sikereket a múlt idényben. De még mindig borzalmasan sikeréhesek vagyunk..." – mondta a lefújást követően Mats Hummels, a hazaiak védője.

„Egy gyermekkori álom vált valóra, már nemcsak a számítógépes játékokban játszottam a Real ellen, hanem igazából is, sőt, győztes gólt vágtam. Amikor ellőttem a labdát, azt kívántam, bárcsak kapura menne; olyan sokan álltak előttem, biztos voltam benne, hogy valaki blokkolja majd" – így Marcel Schmelzer, a győztes gólt szerző Dortmund-bekk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik