BL: Tudom, sikert várnak tőlem, de nincs nyomás – Klopp

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.13. 12:23
null
Niko Kovac (jobbra) győzni szeretne a Liverpool ellen (Fotó: AFP)
Szerda este befejeződik a Bajnokok Ligája nyolcaddöntője. Az utolsó játéknap rangadóján a Bayern München 0–0-s állásról fogadja a tavalyi döntős Liverpoolt. Niko Kovac, a bajorok vezetőedzője szerint különleges mérkőzés vár rájuk, a túloldalon Jürgen Klopp nem érez különösebb nyomást.

 

„Az egész világ ezt a mérkőzést nézi majd – idézi az UEFA honlapja Niko Kovacot, a Bayern München horvát szakvezetőjét. – Nemcsak a játékosoknak és az edzőknek, hanem a szurkolóknak és a sajtónak is különleges meccs ez. A továbbjutáshoz győznünk kell, nem lehet gól nélküli döntetlenre játszani. A stadionunkban olyan támogatást kapunk majd, amilyet rég nem láttunk.”

Jürgen Klopp jó hangulatban várja a müncheni visszavágót (Fotó: AFP)
Jürgen Klopp jó hangulatban várja a müncheni visszavágót (Fotó: AFP)


„Jó ritmusra van szükségünk, minden a megfelelő egyensúlyról szól – így Jürgen Klopp, a Liverpool FC német menedzsere. – A Bayernnek világklasszis játékosai vannak, ezért a legjobb tudásunk szerint kell védekeznünk, támadásban magabiztosnak és bátornak kell lennünk. Nem érzünk nagy nyomást magunkon, a városban és a klubnál is jó a hangulat. Tudom, sikert várnak el tőlem, de nincs rajtam nyomás. Régen is imádtam Münchenben játszani, a Dortmunddal számos nagyszerű mérkőzésünk volt itt, örülök, hogy ismét részese lehetek egy ilyennek.”

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
SZERDA
21.00:
FCBarcelona (spanyol)–Lyon (francia)(Tv:Spíler2)
Az első mérkőzésen: 0–0
21.00:
Bayern München (német)–Liverpool FC (angol)(Tv:M4 Sport)
Az első mérkőzésen: 0–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik