BL: sorra tiltja ki a szurkolókat a Pool és a Spurs a jegyek miatt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.22. 09:56
Bár az Atlético Madrid stadionja, a Wanda Metropolitano 68 ezer férőhelyes, a Bajnokok Ligája döntőjére a Liverpool és a Tottenham szurkolói is „csak” 16 613 jegyet kapnak. Most ezek értékesítéséből lett óriási balhé.

Mivel a csapatok kevesebb mint 17 ezer jegyet kapnak fejenként, a klub ezeket kisorsolja azok közt, akik korábban jelezték, hogy szeretnének ott lenni a madridi fináléban.

Ha esetleg valaki mégsem tud menni, de volt olyan szerencsés, hogy kapott jegyet, akkor azt kötelessége visszaadnia a klubnak. A csapat természetesen kifizeti azt, majd továbbadják a jegyet a listán következő drukkernek.

Ezt a klub nagyon szigorúan veszi, és amikor a szurkoló jelentkezik a jegyért, elfogadja, hogy ha kisorsolják, nem értékesítheti tovább azt semmilyen formában.

Kőkeményen büntet mind a két klub a BL-döntő előtt, örökös kitiltás jár a szurkolóknak (Fotó: Adidas)
Kőkeményen büntet mind a két klub a BL-döntő előtt, örökös kitiltás jár a szurkolóknak (Fotó: Adidas)

Kivételek persze mindig vannak, az utóbbi napokban ugyanis több jegy is feltűnt az interneten a Liverpool és a Spurs szurkolóitól is, kizárólag azzal a céllal, hogy a drukkerek egy kis pénzt keressenek velük…

A klub ezt kőkeményen bünteti: a Daily Mail beszámolója szerint azokat a drukkereket, akiket a jegy továbbértékesítésén kapnak, örökre kitiltják a meccseikről a csapatok.

A hírek szerint a Liverpool öt, a Spurs egyelőre három szurkolót kapott el, ők soha többet nem tehetik be a lábukat az Anfieldre és a Tottenham új stadionjába!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik