BL: Sagnát áldozhatja be a Manchester City Bonyért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.16. 21:59
Lemaradhat a Barcelona elleni BL-nyolcaddöntős párharcról Bacary Sagna, a Manchester City labdarúgója. Helyette a napokban szerződtetett Wilfried Bony kaphat lehetőséget a keretben.

Az UEFA határozata szerint az angol bajnok csak 16 külföldi játékost nevezhet legrangosabb európai kupasorozatra a Financial Fair Play szabályzatának megszegése miatt, azonban a Swansea Citytől 28 millió fontért érkező Wilfried Bonyval átlépte ezt a limitet, így Manuel Pellegrini menedzsernek ki kell hagynia egyik játékosát a Bajnokok Ligája kieséses szakaszából.Swansea Citytől 28 millió fontért érkező Wilfried Bonyval átlépte ezt a limitet, így Manuel Pellegrini menedzsernek ki kell hagynia egyik játékosát a Bajnokok Ligája kieséses szakaszából.

A Daily Express beszámolója szerint a nyáron szerződtetett Bacary Sagna van a legnagyobb veszélyben, azonban a cserekapus Willy Caballero, Alekszandar Kolarov és a Juventus által megkörnyékezett Sztevan Jovetics sem érezheti magát biztonságban. Pellegrininek február 3-ig kell eldöntenie, kire nem számít az Barcelona elleni nyolcaddöntő során.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik