BL: Pepe rám szólt, mert túl sok gólt lőttem - Lewandowski

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.29. 09:03
null
Lewandowski négy gólja sokkolta a Realt, és Pepét sem hagyta hidegen (Fotó: Action Images)
Robert Lewandowski, a Borussia Dortmund labdarúgója a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágója előtt értékelte a párharc első mérkőzését, és elmondta: a madridiak védője, Pepe rászólt az egyik sarokrúgásnál, mert szerinte túl sok gólt szerzett.

 

 

SZAVAZÁS

A Real Madrid 1–4-ről kezdi a Dortmund elleni BL-elődöntő hazai visszavágóját. Mit vár a találkozótól?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

„Az egyik szögletnél a mérkőzés vége felé odajött hozzám Pepe, és azt mondta: már négy gólt lőttél, nem gondolod, hogy ennyi bőven elég volt?" – mesélte a polishfootballonline.com-nak Lewandowski.

A Dortmund a lengyel csatár mesternégyesével 4–1-re legyőzte a Real Madridot a Bajnokok Ligája-elődöntő első mérkőzésén, azonban Lewandowski szerint még ez az előny sem nyugtathatja meg őket.

„Nagyon nehéz este elé nézünk, ha nem tudunk úgy játszani, mint a dortmundi mérkőzés második félidejében. A Real elképesztően jó csapat, és tudjuk, hogy védekezésre fognak kényszeríteni minket. Bizonyítanunk kell, hogy a párharc első mérkőzésének eredménye nem véletlen volt” – tette hozzá a támadó.

A Dortmund kedden 20.45 órakor idegenben lép pályára a BL-elődöntő visszavágóján.

„Tökéletesen játszottunk szerdán, és nagyon büszke vagyok erre az eredményre, de majd csak akkor nyugszom meg teljesen, ha már túl vagyunk a visszavágón is. Hatalmas lépést tettünk a döntőbe kerülés felé, de nem szabad elbíznunk magunkat” – mondta Lewandowski.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik