BL: Neymar és Donnarumma majdnem összeverekedett az öltözőben – sajtóhír

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.03.10. 16:13
null
Neymarék már a legjobb 16 között búcsút intettek a Bajnokok Ligájának (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, a Real Madrid 3–1-re legyőzte szerdán a Paris Saint-Germaint a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének madridi visszavágóján, így 3–2-es összesítéssel továbbjutott. A Marca értesülései szerint nemcsak a PSG elnöke, Nasszer al-Kelaifi kelt ki magából a lefújás után, Neymar és Gianluigi Donnarumma sem viselte jól a kiesést.

 

A Marca úgy tudja, a mérkőzés után az öltözőben Neymar számon kérte az Európa-bajnok olasz kapust az első kapott gól miatt (VIDEÓ ITT), amely visszahozta a madridi reményeket. Donnarumma azonban nem tűrte csendben a kritikát, és azzal vágott vissza, hogy a második madridi találat az ő labdavesztéséből indult (VIDEÓ ITT). A szóváltás majdnem ütésváltásba torkollott, végül a csapattársaknak kellett szétválasztaniuk őket.

Mint arról beszámoltunk, spanyol sajtóhírek szerint a lefújást követően teljesen kikelt magából a kiesés miatt csalódott PSG-elnök, Nasszer al-Kelaifi, és a játékvezetőkre is rátört. RÉSZLETEK ITT!

FRISSÍTÉS: Fabrizio Romano olasz sportújságíró a közösségi oldalain megosztotta Neymar Instagram-sztoriját, amelyben a brazil játékos tagadja, hogy Donnarummával összekaptak volna. A két futballista a WhatsAppon barátian beszélgetett el egymással.

„Teljességgel hamis. Nem estünk egymásnak a meccs után” – idézi Neymart Romano, és megjegyezte, a sztorit Donnarumma oldaláról is cáfolták.

„Nyugodj meg” – üzente privátban Donnarummának Neymar. Hozzátette, hogy az olasz kapus még nagyon fiatal és sok címet fog nyerni, úgyhogy ne búsuljon, s öleli őt.


„Utálom, hogy bizonyos hírekről kell beszéljek... Az öltözőben nem volt verekedés. Inkompetens újságírók” – írta közösségi oldalán a brazil sztár, akit a bejegyzéséhez mellékelt angol és portugál hírek szerint csapattársainak kellett szétválasztani az olasz kapuvédőtől.

A MÉRKŐZÉS ÉLŐ, SZÖVEGES TUDÓSÍTÁSA ITT!

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
REAL MADRID (spanyol)–PARIS SAINT-GERMAIN (francia) 3–1 (0–1)

Madrid, Santiago Bernabéu, 60 095 néző. Vezette: Makkelie (holland)
REAL MADRID: Courtois – Carvajal (Lucas Vázquez, 66.), Éder Militao, Alaba, Nacho – Modric, T. Kroos (Camavinga, 57.), F. Valverde – Asensio (Rodrygo, 57.), Benzema, Vinícius Júnior. Vezetőedző: Carlo Ancelotti
PSG: G. Donnarumma – Hakimi (Draxler, 88.), Marquinhos, Kimpembe, Nuno Mendes – Danilo Perreira (Di María, 80.), Verratti, L. Paredes (I. Gueye, 71.) – Neymar, Messi, Mbappé. Vezetőedző: Mauricio Pochettino
Gólszerző: Benzema (61., 76., 78.), ill. Mbappé (39.)
Továbbjutott:
a Real Madrid, 3–2-es összesítéssel

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik