BL: Nehéz azon a szinten teljesíteni, mint a topcsapatok – Koeman

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2021.09.29. 14:31
null
Ronald Koeman (Fotó: Getty Images)
Az FC Barcelona a Benfica ellen lép pályára szerdán a Bajnokok Ligája E-csoportjában. A katalánok vezetőedzője, Ronald Koeman a mérkőzés előtt a csapat jelenlegi helyetéről és Ansu Fatiról is beszélt a Marcának. 

Jól hangolt a Barcelona a Benfica elleni BL-meccsre, hiszen a spanyol élvonalban 3–0-ra legyőzte a Levantét és a 2020 ősze után sérüléséből visszatérő Ansu Fati is betalált. A győzelem azonban szinte kötelező a portugálok ellen a Barcának, hiszen a Bayern München elleni első csoportmeccsen háromgólos vereséget szenvedett otthon Koeman-csapat.

„Tárgyilagosnak kell lennünk. A jelenlegi keretünkkel nehéz azon a szinten teljesíteni, mint a topcsapatok. Fontos lesz ez a meccs számunkra, győzni szeretnénk, de lehetetlen, hogy egy második fordulós meccs döntsön a továbbjutás sorsáról” – mondta a holland tréner, aki ezt követően a már említett Ansu Fatiról is szót ejtett.

„Több percet szeretnénk neki adni, mint a legutóbbi bajnokin, de egyelőre nem tudom megmondani, hogy mennyit fog játszani. A héten már mindenféle probléma nélkül edzett, ez jót jelent. A Levante elleni gólja sokat jelentett számára, de látszott a meccs után, hogy sokat kivett belőle érzelmileg” – beszélt Koeman a katalánok fiatal tízeséről.

BAJNOKOK LIGÁJA CSOPORTKÖR
2. FORDULÓ
E-CSOPORT
21.00:
Bayern München (német)–Dinamo Kijev (ukrán)
21.00: Benfica (portugál)–Barcelona (spanyol) (Tv: Sport2) – élőben az NSO-n!
F-CSOPORT
18.45:
Atalanta (olasz)–Young Boys (svájci) (Tv: Sport2)
21.00: Manchester United (angol)–Villarreal (spanyol) (Tv: Sport1) – élőben az NSO-n!
G-CSOPORT
21.00:
Salzburg (osztrák)–Lille (francia)
21.00: Wolfsburg (német)–Sevilla (spanyol)
H-CSOPORT
18.45:
Zenit (orosz)–Malmö (svéd)
21.00: Juventus (olasz)–Chelsea (angol) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik