BL: Sajnálom, elnézést kérek mindenkitől - Luiz Adriano

Vágólapra másolva!
2012.11.22. 20:11
Ritkán látható sportszerűtlenséggel hívta fel magára a figyelmet és vívta ki a futballt szeretők népes táborának ellenszenvét Luiz Adriano – ismert, a Sahtar Doneck támadója akkor lőtt gólt a dán Nordsjaelland ellen, amikor játékvezetői feldobás után a társai visszaadták a labdát. A brazil ma mindenkitől elnézést kért tettéért.

SZAVAZÁS

Ön szerint meg kellene-e büntetni Luiz Adrianót a Nordsjaelland elleni sportszerűtlen gól miatt?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

„Nem láttam, hogyan indul az akció, mert pont háttal álltam a történteknek, és az ellenfél kapujára figyeltem – magyarázkodott Luiz Adriano. – A támadóterületen helyezkedtem, és nem voltam elég figyelmes, hogy mi történik a térfelünkön. Annyira csak a támadásra összpontosítottam, hogy amikor a labda közel került hozzám, és a védők nem mutattak ellenállást, elindultam vele az ellenfél kapuja felé, és gólt lőttem. Később persze a társak elmondták, hogy mi történt, és én is megnéztem a felvételeket, így jöttem rá, hogy mi történt valójában. Nagyon sajnálom, ami történt, és elnézést kérek minden szurkolótól és az UEFA-tól. Soha semmilyen hasonló nem történt velem, én mindig maximálisan tiszteletben tartottam a fair play szellemét."

Az adott pillanatban, a mérkőzés 26. percében a végül 5–2-es győzelmet arató ukránok azzal a góllal alakították az állást 1–1-re.

A Sahtar légiósa aligha ússza meg az esetet ezzel a bocsánatkéréssel, amint arról már beszámoltunk: az Európai Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága eljárást indított ellene, amit kedden tárgyalnak majd.

LUIZ ADRIANO GÓLJA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik