BL: Müllerék nem kaptak pezsgőt a csehek legyőzéséért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.05. 23:38
A Bajnokok Ligája 4. fordulójában a Bayern München idegenben nyert 1–0-ra Mario Mandzukic góljával a Viktoria Plzen ellen, így a németek továbbjutottak már a kvartettből az utolsó két forduló eredményeitől függetlenül.  Nem mellesleg beállították a Barcelona rekordját is: a sorozatban sorozatban kilencedik mérkőzésüket nyerték meg.

„Nyertünk, és ez a legfontosabb, de az biztos, hogy nem ülünk majd le pezsgőzni az öltözőben a mérkőzés után örömünkben. Túl sokat hibáztunk támadójátékunkban, és helyzeteinket sem értékesítettük valami parádés arányban. Nem fényeztük tovább glóriánkat ma, de a győzelmet nem kell magyarázni, még akkor sem, ha mi magunk is többet vártunk önmagunktól” – nyilatkozta a németek támadója, Thomas Müller a lefújást követően.Thomas Müller a lefújást követően.

„Fantasztikus tett elérni a Barcelona rekordját, de szebb futballt vártunk magunktól – vallotta meg őszintén Manuel Neuer, a Bayern kapusa. – Nem kezdünk jól, a cseheknek az első tíz percben volt két szögletük is, nem találtuk a ritmusunkat.”

„Nagy tett kiérdemelni a továbbjutást alig négy mérkőzés után, büszkék lehetünk erre, még ha van is hová fejlődni mostani teljesítményünk után. Rosszul indítottuk a találkozót, de aztán akadtak ziccereink, noha túl sok labdát adtunk el” – így a karmester Toni Kroos.

„Nagyon örülök a rekordbeállításnak, de remélem, Moszkvában jobban fogunk játszani, mint most” – így a németek mestere, Pep Guardiola.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik