BL: Mourinho szerint a Liverpool többet érdemelt volna

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.03. 10:59
José Mourinho a szerdai Bajnokok Ligája-elődöntőt követően úgy véli, a Liverpool többet érdemelt volna a 3–0-s barcelonai vereségnél.

„A Liverpool bátor volt a mérkőzésen, a labda is sokat volt nála. Szerintem az elmúlt húsz évben senki sem verte meg a Barcelonát labdabirtoklásban Bajnokok Ligája-meccsen a Camp Nouban" – mondta José Mourinho a spanyol RTE televízió szakértőjeként, mintegy elismerve korábbi riválisa, Jürgen Klopp munkáját.„A Liverpool bátor volt a mérkőzésen, a labda is sokat volt nála. Szerintem az elmúlt húsz évben senki sem verte meg a Barcelonát labdabirtoklásban Bajnokok Ligája-meccsen a Camp Nouban" – mondta José Mourinho a spanyol RTE televízió szakértőjeként, mintegy elismerve korábbi riválisa, Jürgen Klopp munkáját.

„Természetesen a Barcelona nagyszerű csapat, remek futballistákkal, de egy játékos, Lionel Messi jelentette a különbséget” – folytatta a Manchester United korábbi menedzsere.

„A Liverpool többet érdemelt a 3–0-s vereségnél, ugyanakkor az utolsó két szögletből akár 4–0 vagy 5–0 is lehetett volna a végeredmény, mivel teljesen kettészakadt a mezőny, a vendégek pedig nem tudtak erre megfelelően reagálni" – tette hozzá a portugál szakember.

A Liverpool háromgólos hátrányból fogadja a Barcelonát jövő hét kedden, a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján, az Anfield Roadon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik