BL: Messi a Pool elleni diadal után Casillasnak üzent

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.02. 07:28
Mint megírtuk, fél lábbal már a Bajnokok Ligája fináléjában érezheti magát a Barcelona, miután a Liverpool elleni elődöntő első felvonásán otthon 3–0-ra győzni tudott. A siker után a két gólt szerző Lionel Messi a szerdán szívrohamot kapó Iker Casillasnak üzent.

A Porto 37 esztendős spanyol kapusa csapata edzésén lett rosszul, ami után azonnal kórházba szállították – Casillas szerda este Twitter-oldalán üzent az érte rajongóknak.csapata edzésén lett rosszul, ami után azonnal kórházba szállították – Casillas szerda este Twitter-oldalán üzent az érte rajongóknak.

„Nagy volt az ijedség, de sértetlenül megúsztam, minden rendben van. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek az üzeneteket és a szeretetet.”

 





A Real Madrid korábbi játékosának rengetegen kívántak gyors felépülést, a sorba pedig most Lionel Messi is beállt, a Barcelona klasszisa a Liverpool utáni Bajnokok Ligája-elődöntőt – amelyen duplázott – követően üzent Casillasnak.

„Boldog vagyok a végeredmény miatt, de még mindig előttünk áll egy visszavágó az Anfield Roadon, a Liverpool pedig kiváló csapat, amely mindent megtesz majd a sikerért. Az idény legfontosabb pillanata jön, nekünk pedig jobbnak kell lennünk, mint eddig bármikor. Végül pedig szeretném megragadni az alkalmat, és küldenék egy ölelést Iker Casillasnak, akinek azt kívánom, hogy minél hamarabb gyógyuljon meg.”

 


 


ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

BAJNOKOK LIGÁJA
ELŐDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS
FC BARCELONA (spanyol)–LIVERPOOL FC (angol) 3–0 (1–0)
Barcelona,
Camp Nou. V: Kuipers (holland).
BARCELONA: Ter Stegen – Sergi Roberto (Alená, 94.), Piqué, Lenglet, Jordi Alba – Rakitic, Busquets, Ar. Vidal – Messi, L. Suárez (O. Dembélé, 93.), Philippe Coutinho (N. Semedo, 60.). Vezetőedző: Ernesto Valverde
LIVERPOOL: Alisson – J. Gomez, Matip, Van Dijk, Robertson – Milner (Origi, 85.), Fabinho, N. Keita (Henderson, 24.) – Szalah, Mané, Wijnaldum (Firmino, 78.). Menedzser: Jürgen Klopp
Gólszerző: L. Suárez (26.), Messi (75., 82.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik