BL: Megkérdeztem a játékvezetőt, hogy működik-e a VAR – Pioli

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2022.10.12. 12:10
null
Piolinak volt miről beszélnie a játékvezetővel (Fotó: AFP)
Kedd este a Bajnokok Ligájában a Milan hazai pályán kapott ki 2–0-ra a Chelsea-től. A piros-feketék vezetőedzője, Stefano Pioli csalódottan értékelt a lefújást követően.

„Az volt az érzésem, hogy jól kezdtük a mérkőzést, megfelelő mentalitással és nehéz helyzetbe tudtuk hozni a Chelsea-t. A büntető és a kiállítás aztán megváltoztatta a játék képét, onnantól sajnos szenvedtünk. Csalódott vagyok, mert nehéz meccs volt, de szerettünk volna játékban maradni a végéig. Szeretnénk gratulálni a játékosaimnak, mert jó mentalitással játszottak, emberhátrányban is küzdöttek, nem adták fel. Nem úgy alakult az este, ahogy szerettük volna. Ebben a stadionban, ilyen szurkolók előtt jobb eredményt akartunk elérni. De a sorsunk még a kezünkben van, ha meg akarjuk mutatni, hogy van keresnivalónk Európában, akkor az utolsó két meccsünket meg kell nyernünk” – nyilatkozta Stefano Pioli.

A találkozó 18. percében Tomorit a játékvezető kiállította, majd büntetőt ítélt a Chelsea javára. A döntéssel Pioli nem értett egyet, a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón elmondta, nem érti, miért volt piros lap. Hozzátette, szerinte a játékvezető nem volt a helyzet magaslatán.

„Nem idézném fel a jelenetet, de a meccs után elmondtam a játékvezetőnek, hogy mit gondolok róla. Nem beszélek folyékonyan angolul, de ezt biztosan megértette. Azt is megkérdeztem tőle, hogy működik-e a VAR. Nem ez volt élete estéje, ebben biztos vagyok.

BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 4. FORDULÓ
E-CSOPORT

AC Milan–Chelsea FC 0–2 (0–2)
Gólszerző: Jorginho (21. – 11-esből), Aubameyang (34.)
Kiállítva: Tomori (18.)

AZ E-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Chelsea42116–2+47
2. Salzburg4134–3+16
3. AC Milan41124–7–34
4. Dinamo Zagreb41123–5–24
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik