BL: Még mindig képesek vagyunk reagálni – Klopp

M. M.M. M.
Vágólapra másolva!
2022.09.14. 11:09
null
A Liverpool FC javított a BL-ben (Fotó: Getty Images)
Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó Bajnokok Ligája 2. fordulójában, az A-csoportban a Liverpool hazai pályán 2–1-re legyőzte az Ajaxot. A liverpooliak honlapjáról szemléztük Jürgen Klopp nyilatkozatát.

 

„Sok javulást láttam. Ha összehasonlítjuk a Napoli elleni meccset a mostanival, valószínűleg fel sem tűnik, hogy ugyanarról a sportról beszélünk – kezdte Jürgen Klopp. – A mérkőzés eleje, közepe és vége is más volt. Ahogy játszottunk, ahogy védekeztünk, minden más volt. Intenzívebben, agresszívabban, bátrabban, felkészültebben futballoztunk. Ez volt az első lépés, semmi több, de minden rendben volt.”

„Az, hogy a győztes gólunk rögzített helyzetből született, nem meglepő, hiszen nagyon jó szögleteink és szabadrúgásaink voltak, és nem tudom, miért nem szereztünk előbb gólt, hiszen gyakorlatilag mindegyik próbálkozásunk veszélyes volt. A nagy ünneplés és Joël arca jól kifejezte, hogyan éreztünk abban a pillanatban” – mondta a Liverpool menedzsere.

„Amikor az embernek valamilyen problémája van, szeretné azonnal megoldani. Most még keményebben küzdünk, keményebben dolgozunk – kérdés, hogy így minden azonnal megoldódik? Ez nem így működik” – hívta fel a figyelmet a német edző.

„Az volt a legfontosabb, hogy meg tudtuk mutatni: még mindig képesek vagyunk így reagálni.”

A MÉRKŐZÉSRŐL BŐVEBBEN IDE KATTINTVA OLVASHAT!

BAJNOKOK LIGÁJA, CSOPORTKÖR
2. FORDULÓ
A-CSOPORT
LIVERPOOL FC (angol)–AFC AJAX (holland) 2–1 (1–1)
Liverpool, Anfield. Vezette: Artur Soares Dias (portugál)
LIVERPOOL: Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Cimikasz – Elliott (Roberto Firmino, 66.), Fabinho, Thiago (Bajcetic, 90+4.) – Mohamed Szalah, Diego Jota (Núnez, 66.), L. Díaz (Milner, 90+2.).Vezetőedző: Jürgen Klopp
AJAX: Pasveer – Rensch (J. Sánchez, 68.), Timber, C. Bassey, Blind – Berghuis, E. Álvarez, K. Taylor (Grillitsch, 80.) – Tadics, Kudus (Brobbey, 86.), Bergwijn.Vezetőedző: Alfred Schreuder
Gólszerző: Mohamed Szalah (17.), Matip (89.), ill. Kudus (27.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik