BL: Még az Újpest-drukker Majka is elismerné az FTC csoportkörbe jutását

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2020.09.29. 20:24
Ismert sportolók, zenészek, tévés személyiségek mérték össze tudásukat a Megyék Csatája elnevezésű, a Mediaworks által szervezett e-sport versenyen, kedden a budapesti Work N Play Esport Clubban. Kihasználtuk a lehetőséget, és néhányukat arról is megkérdeztük, mit várnak este, bejut-e a Fradi a Bajnokok Ligája csoportkörébe.

Majka Újpest-drukkerként akkor sem tudna a Ferencvárosnak szurkolni, ha a Bukaresttel játszanának, ellenben elismeri, nagy tettet hajtanának végre a zöld-fehérek, ha sikerrel vennék a Molde elleni párharcot.

A Hősök oszlopos tagja, Eckü nagy Fradi-drukkerként néhány barátjával a Groupama Aréna előtt szurkol kedvenc csapatának. Horváth Tamástól már reggel megkérdezték kutyasétáltatás közben, hogy „mit játszott a Fradi?".

Baji Balázs vb-bronzérmes gátfutó egy ekkora jelentőségű mérkőzést ki nem hagyna, és bízik a Fradi sikerében. Illés Fanni, a világ- és Európa-bajnok paraúszó eddigi tippjei mindig hozták a Tippmixet, de hogy most mire kell tenni, az csak a videónkból derül ki.

BAJNOKOK LIGÁJA
SELEJTEZŐ, 4. FORDULÓ (PLAYOFF)
VISSZAVÁGÓ

FERENCVÁROS–MOLDE FK (norvég) – élőben az NSO-n!
Budapest,
Groupama Aréna,21óra (Tv:M4 Sport).V:Björn Kuipers (holland)
Ferencváros:Dibusz – Lovrencsics G., Botka, Blazic, Heister – Sigér D., Haratin, Somália – Uzuni, Nguen, Zubkov.Vezetőedző:Szerhij Rebrov
Molde:Linde – Pedersen, Gregersen, Ellingsen, Haugen – Aursnes, Hussain – E. Hestad, Wolff Eikrem, Knudtzon – L. James.Vezetőedző:Erling Moe
Az első mérkőzésen:
3–3

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik