BL: Mané a kamerába üvöltve üzent a Liverpool-szurkolóknak – videó

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.05.04. 10:58
null
Mane már alig várja, hogy ismét a BL-döntőben lépjen pályára (Fotó: AFP)
Mint beszámoltunk róla, a Liverpool labdarúgócsapata kétgólos hátrányból 3–2-re fordított a Villarreal vendégeként, így 5–2-es összesítéssel bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe. A találkozó után Sadio Mané odament az egyik kamerához és egy határozott és hangos üzenetet küldött a liverpooli szimpatizánsoknak.

 

Az biztos, hogy Manéék szívéről nagy kő esett le a Villarreal elleni visszavágót követően – Unai Emery együttese alaposan meglepte a „vörösöket”, hiszen az első félidő után 2–0-ra vezetett, így a párharc döntetlenre állt. Ám a fordulás után a Liverpool összekapta magát, s – Rulli segítségével is – megfordította a mérkőzést.

Miután Jürgen Klopp csapata 5–2-es összesítéssel bejutott a döntőbe, Mané nem fogta vissza magát a kamerák előtt.

„Párizs, itt jövünk!” – kiabálta a szenegáli támadó. Míg Mané a szurkolóknak, Mohamed Szalah a Real Madridnak üzent a lefújás után: az egyiptomi támadó revansot venne a madridiakon a 2018-as fináléban elszenvedett vereségért.


BAJNOKOK LIGÁJA
ELŐDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
VILLARREAL (spanyol)–LIVERPOOL (angol) 2–3 (2–0)
Villarreal,Estadio de la Cerámica, 21 872 néző. Vezette: Makkelie (holland)
VILLARREAL: Rulli – Foyth, Albiol (Aurier, 78.), Pau Torres, Estupinán (Trigueros, 78.) – Lo Celso, Parejo, Capoue, Coquelin (Pedraza, 68.) – Gerard Moreno (Chukwueze, 68.), Dia (Alcácer, 78.). Vezetőedző: Unai Emery
LIVERPOOL: Alisson – Alexander-Arnold, Konaté, Van Dijk, Robertson (Cimikasz, 79.) – N. Keita (Henderson, 79.), Fabinho (Milner, 83.), Thiago Alcantara (C. Jones, 79.) – Szalah, Mané, Diogo Jota (Luis Díaz, a szünetben). Menedzser: Jürgen Klopp
Gólszerző:
Dia (3.), Coquelin (41.), ill. Fabinho (62.), Luis Díaz (67.), Mané (74.)
Továbbjutott: a Liverpool, 5–2-es összesítéssel, kettős győzelemmel

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik