Szurkolók az Old Trafford előtt (Fotó: AFP)

 

Mint ismert, az omikron miatt az angliai beutazás is nehezebb lett, de az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a svájci intézkedések miatt kényszerülhet helyszínváltoztatásra: az Angliából Svájcba beutazókra ugyanis tíznapos karantén vár, vagyis a Young Boys játékosai hazatérve ennyi ideig nem léphetnének ismét pályára – írja a BBC.

Az UEFA egyelőre vizsgálja, található-e kiskapu a svájci bajnokcsapat számára; ha nem, semleges helyszínt kell találni a mérkőzésnek – igaz, elméletileg az időpont-változtatás lehetősége is fennáll, bár a versenynaptárban nehéz lenne megfelelő napot találni a meccsnek.

Az MU már továbbjutott a csoportjából, a Young Boys számára az Európa-ligát érő harmadik hely a tét a december 8-i találkozón.

Kapcsolódó hír: egyelőre meg nem erősített lapértesülések szerint – a németországi járványhelyzet, a Bajorországban már bejelentett szigorítások értelmében – az eredeti helyszínen, de zárt kapuk mögött kényszerülnek lejátszani a Bayern München–Barcelona csoportmeccset ugyanaznap.