BL: látni kell, hogyan fogadták Messiéket az izraeli gyerekek – videó

Vágólapra másolva!
2022.09.15. 13:17
null
Lionel Messit a mérkőzés előtt gyermekek, a találkozó után egy pályára rohanó szurkoló ölelte meg (Fotó: AFP)
Mint beszámoltunk róla, a francia Paris Saint-Germain Messi, Mbappé és Neymar góljával 3–1-re győzött az izraeli Maccabi Haifa vendégeként a Bajnokok Ligája H-csoportjának második körében. A találkozó előtti bevonulásnál a kísérő gyermekek valósággal megrohamozták Lionel Messit, aki viszonozta a fiatalok kedvességét.

Amikor a kísérő gyermekek a bevonuláskor meglátták a hétszeres aranylabdás argentint, rögtön puszit dobtak neki, majd négyen is odamentek, hogy megöleljék Lionel Messit, aki örömmel viszonozta az öleléseket.

 


 

Az argentin sztár szerezte egyébként a PSG első találatát a meccsen, s ezzel két rekordot is megdöntött, hiszen 18. idényében is betalált a legrangosabb kupasorozatban, míg az izraeli csapat a 39. klub volt, amely ellen eredményes volt, ezzel megelőzte Cristiano Ronaldót és egyedül vezeti a vonatkozó rangsort.

Ha a kisgyerekek ölelése nem lett volna elég, a mérkőzés lefújása után egy pályára rohanó szurkoló is megölelte Messit, de ekkor már a biztonsági személyzet is közbelépett.

BAJNOKOK LIGÁJA
H-CSOPORT

Maccabi Haifa (izraeli)–Paris Saint-Germain (francia) 1–3 (Chery 24., ill. Messi 37., Mbappé 69., Neymar 88.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik