BL: közbeszólt a hó, elhalasztották az Atalanta–Villarrealt

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2021.12.08. 21:23
null
A játékvezetői csapat elemzi a helyzetet a Gewiss Stadiumban (Fotó: AFP)
A szűnni nem akaró havazás miatt az UEFA elhalasztotta az Atalanta–Villarreal mérkőzést a Bajnokok Ligája F jelű csoportjából. A találkozót csütörtökön játsszák le.

 

A Bergamóra zúduló hó miatt már a meccskezdésre kijelölt időpont előtt is látszott, hogy az időjárás bizony megtréfálhatja a futballozni készülő játékosokat, hiszen a játéktér a megszokott zöld helyett gyakorlatilag teljes egészében fehérben pompázott.

Az UEFA először húsz perccel késleltette az eredetileg este kilenc órára kitűzött kezdést, ám az állandó havazást látva Anthony Taylor játékvezető a szervezet illetékeseivel egyeztetve úgy döntött, hogy csütörtökön játsszák le a találkozót. Az UEFA tájékoztatása szerint 19.00-kor kezdődhet a meccs.

Mindkét csapat számára fontos ez a mérkőzés, hiszen a csoportelső Manchester United és a szerdai manchesteri mérkőzésnek négy ponttal nekifutó Young Boys között a második és a harmadik pozíciót foglalják el. A spanyoloknak hét, az olaszoknak hat pontja van, így még bármelyik alakulat továbbjuthat.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik