BL: „Ki az a Rüdiger?” – látni kell Ancelotti reakcióját a kérdésre

Vágólapra másolva!
2022.04.27. 19:27
null
Ancelotti visszakérdezett, ki is az a Rüdiger (Fotó: AFP)
A beIN SPORTS riportere arra volt kíváncsi a Manchester City–Real Madrid Bajnokok Ligája-elődöntő (4–3) után, hogy valóban zajlanak-e tárgyalások Antonio Rüdiger és a spanyol csapat között. Carlo Ancelotti nem éppen úgy reagált, ahogyan arra számítottak a csatornánál. Videó!

 

Az olasz transzferguru, Fabrizio Romano hétfőn a hivatalos Twitter-oldalán posztolta, hogy információi szerint Antonio Rüdiger és a Real Madrid mindenben megegyezett egymással, s májusban 2026-ig ír alá a német válogatott hátvéd.

A Manchester City elleni 4–3-as vereség után Carlo Ancelottit megkérdezték a lehetséges átigazolásról, ő azonban ahelyett, hogy konkrét választ adott volna a klub és a játékos közötti helyzetről, visszakérdezett: „Ki az az Antonio Rüdiger?”

 


 

Az olasz mester természetesen csak tréfálkozott, majd elárulta, nem beszélhet a Chelsea játékosáról.

A londoniak menedzsere, Thomas Tuchel már korábban megerősítette, hogy Rüdiger az idény végén távozik a Stamford Bridge-ről.

BAJNOKOK LIGÁJA
ELŐDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS
MANCHESTER CITY (angol)–REAL MADRID (spanyol) 4–3 (2–1)

Manchester, City of Manchester Stadion, 52 217néző. Vezette: Kovács István (romániai)
MAN. CITY:
Ederson – Stones (Fernandinho, 36.), Rúben Dias, Laporte, Zincsenko – De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva – Mahrez, Gabriel Jesus (Sterling, 83.), Foden. Menedzser: Josep Guardiola
REAL MADRID:
Courtois – Carvajal, Éder Militao, Alaba (Nacho a szünetben), F. Mendy – F. Valverde, Kroos, Modric (Ceballos, 79.) – Rodrygo, (Camavinga, 70.), Benzema, Vinícius Júnior (Asensio, 88.). Vezetőedző: Carlo Ancelotti
Gólszerző: De Bruyne (2.), Gabriel Jesus (11.), Foden (53.), Bernardo Silva (74.), ill. Benzema (33., 82. – a másodikat 11-esből), Vinícius Júnior (55.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik