BL: Ismét Messivel akarok játszani – Neymar

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2020.12.03. 09:56
Miután a Paris Saint-Germain legyőzte a Manchester Unitedet a Bajnokok Ligájában, Neymar, a párizsiak brazil klasszisa, Neymar, arról beszélt, ismét Lionel Messivel szeretne együtt játszani.

„A legjobban azt szeretném, hogy ismét Messivel játszhassak, hogy ismét élvezhessem a játékát. Biztos vagyok benne, hogy a következő idényben ez meg fog történni” – idézi a CBS Sport a szerdai BL-meccs után nyilatkozó Neymart.„A legjobban azt szeretném, hogy ismét Messivel játszhassak, hogy ismét élvezhessem a játékát. Biztos vagyok benne, hogy a következő idényben ez meg fog történni” – idézi a CBS Sport a szerdai BL-meccs után nyilatkozó Neymart.

Melyik együttesben játszhatnának ismét együtt? (Fotó: AFP)
Melyik együttesben játszhatnának ismét együtt? (Fotó: AFP)

„Nem tudom elképzelni magamról, hogy kiessek a Bajnokok Ligájából, és az Európa-ligában harcoljak a győzelmekért. Nem azért szerződtem a Paris Saint-Germainhez, hogy az El-ben futballozzak…” – tette hozzá a brazil.

Emiatt azonban nagy valószínűséggel nem is kell aggódnia Neymarnak, azzal, hogy a PSG szerda este nyert, egy Basaksehir elleni győzelemmel nemcsak hogy továbbjutna a csoportjából, hanem csoportelsőként várhatná az egyenes kieséses szakaszt.

Card

A TALÁLKOZÓRÓL BŐVEBBEN ITT OLVASHAT!

H-CSOPORT
Manchester United (angol)–Paris Saint-Germain (francia) 1–3 (1–1)
Manchester,
Old Trafford, zárt kapuk mögött. V: Orsato (olasz)
MAN. UNITED: De Gea – Wan-Bissaka (Ighalo, 90.), Lindelöf, Maguire, Alex Telles – McTominay, Fred – Rashford (Pogba, 74.), Bruno Fernandes, Martial (Greenwood, 79.) – Cavani (Van de Beek, 79.)
Menedzser: Ole Gunnar Solskjaer
PARIS SG: K. Navas – Florenzi (Kehrer, 78.), Marquinhos, A. Diallo (Gueye, 90.), Kimpembe – Verratti (Rafinha, 78.), Danilo Pereira, Paredes (A. Herrera, 65.) – Neymar, Kean (Bakker, 65.), Mbappé
Vezetőedző: Thomas Tuchel
Gólszerzők: Rashford (32.), ill. Neymar (6., 90+1.), Marquinhos (69.)
Kiállítva: Fred (70.)

A CSOPORT ÁLLÁSA
1. Manchester United 5 3 2 13–7 +6 9
2. Paris SG 5 3 2 8–5 +3 9
3. RB Leipzig 5 3 2 8–10 –2 9
4. Basaksehir5146–13–73
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik