BL: Ibrahimovicot több meccsről is eltilthatja az UEFA

Vágólapra másolva!
2013.02.13. 18:22
A PSG-t erősítő Zlatan Ibrahimovicot kiállították a Valencia elleni BL-nyolcaddöntő első mérkőzésén, így a párizsi visszavágót mindenképpen ki kell hagynia, de elképzelhető, hogy az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) több mérkőzésről is eltiltja a svéd csatárt.

Ibrahimovic a 92. percben letalpalta a Valencia mexikói középpályását, Andrés Guardadót, amiért egyből piros lapot kapott. Ezért automatikusan egymeccses eltiltás jár, de ha az UEFA illetékes bizottsága úgy látja, hogy a svéd gólvágó mozdulata szándékosan Guardado ellen irányult, akkor több mérkőzést is ki kell hagynia. A szövetség fegyelmi bizottsága február 27-én tárgyalja az ügyet.Ibrahimovic a 92. percben letalpalta a Valencia mexikói középpályását, Andrés Guardadót, amiért egyből piros lapot kapott. Ezért automatikusan egymeccses eltiltás jár, de ha az UEFA illetékes bizottsága úgy látja, hogy a svéd gólvágó mozdulata szándékosan Guardado ellen irányult, akkor több mérkőzést is ki kell hagynia. A szövetség fegyelmi bizottsága február 27-én tárgyalja az ügyet.

A Bayern München kiválósága, Franck Ribéry hasonló incidens miatt maradt le a 2010-es BL-döntőről, miután három mérkőzésről eltiltották.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik