BL: Horvátországban kezdi a következő fordulót az FTC

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2019.07.30. 22:17
null
Az FTC a Dinamo Zagreb ellen folytatja (Fotó: Molnár Ádám)
A Ferencváros a Dinamo Zagreb ellen folytatja szereplését a Bajnokok Ligája selejtezőjében, miután 4–2-es összesítéssel továbbjutott a máltai Valletta FC elleni párharcból.

 

A magyar bajnok a következő fordulóban – ellentétben a Ludogorec, valamint a Valletta elleni párviadalokkal – nem hazai pályán kezdi meg a párharcot, hanem idegenben, a zágrábi Maksimir-stadionban.

„Az esélyekről korai beszélni. Az előttünk álló napokban játszunk újabb edzőmérkőzést, egy hetünk van a felkészülésre. Annyit elárulhatok, már megnéztem a Dinamo Zagreb első összecsapását, de a játékosaimnak eddig egyetlen szót sem ejtettem a horvát bajnokról” – mondta a Nemzeti Sportnak Szerhij Rebrov a máltai mérkőzés után.

Az első mérkőzést augusztus 6-án 20 órakor, a visszavágót pedig egy héttel később, azaz 13-án 20 órától a budapesti Groupama Arénában – ezek az időpontok azonban még nem hivatalosak, a két klub egyeztetése után válnak azzá.

Ha az FTC továbbjut a Dinamo elleni párharcból, már biztosan főtáblára kerül. A következő párharc eredménye dönt arról, hogy a Bajnokok Ligájában vagy az Európa-ligában.

A 4. kör, azaz a playoff sorsolását augusztus 5-én tartják meg.

BAJNOKOK LIGÁJA
SELEJTEZŐ, 2. KÖR, VISSZAVÁGÓ

Valletta FC (máltai)–Ferencváros 1–1 (1–0)
Továbbjutott: a Ferencváros, 4–2-es összesítéssel

SELEJTEZŐ, 3. FORDULÓ
1. MÉRKŐZÉS
AUGUSZTUS 6., KEDD
20.00:
Dinamo Zagreb (horvát)–Ferencváros (Tv: M4 Sport)
Zágráb, Maksimir-stadion

VISSZAVÁGÓ
AUGUSZTUS 13., KEDD
20.00:
Ferencváros–Dinamo Zagreb (horvát) (Tv: M4 Sport)
Budapest, Groupama Aréna

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik