BL: Heynckes szerint munkás győzelmet arattak

Vágólapra másolva!
2012.10.23. 23:44
A labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportjának harmadik fordulójában a Bayern München egy nullára legyőzte a Lille-t idegenben. A bajorok győztes gólját Thomas Müller szerezte büntetőből. A bajorok csak az eredménnyel elégedettek...

„Természetesen veszélyes volt csak egy góllal vezetni, de meg kell nyerni az ilyen mérkőzéseket – nyilatkozott a mérkőzést követően Jupp Heynckes, a Bayern München trénere. – A csapat nem játszott jól, egy igazi munkás győzelem volt ez. Nem voltunk elég lelkesek, nem futottunk eleget. De az a lényeg, hogy győztünk. Néha meg kell elégedni az ilyen teljesítménnyel is."Jupp Heynckes, a Bayern München trénere. – A csapat nem játszott jól, egy igazi munkás győzelem volt ez. Nem voltunk elég lelkesek, nem futottunk eleget. De az a lényeg, hogy győztünk. Néha meg kell elégedni az ilyen teljesítménnyel is."

„Játékosaim nem hoztak rám szégyent ma este, mindent beleadtak – dicsérte fiait Rudi Garcia, a Lille mestere. – Életet lehelt játékunkba. Volt pár helyzetünk, de pechesek voltunk, mellé lőttük mindet, és sokkal pontosabban kellett volna védekeznünk. Egy remek csapat vert meg minket."

„Igazán nagy nyomás alatt voltunk ma, nem örültünk a győzelmi kényszernek. A Lille keményen harcolt, meglepett, hogyan állhat ez a csapat pont nélkül a BL-ben. Nem volt könnyű falat a francia gárda" – így a mérkőzés egyetlen gólját jegyző Thomas Müller.

„Izomfájdalmaim vannak, nem volt könnyű meccs. Rosszul játszottunk, de bezsebeltük a három pontot, ezt kell továbbra is tennünk, bár odahaza sokkal jobban kell játszanunk" – mondta a francia Franck Ribéry, a Bayern szélsője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik