BL: „Hazai pályán még soha nem nyert az FTC a BL-ben, ez történelmi lenne!”

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.10.27. 16:15
null
Hajdú B. István hangját hallhatjuk az FTC-Dinamo Kijev meccsen (Fotó: m4sport.hu)
Hajdú B. István közvetíti a Ferencvárosi TC–Dinamo Kijev labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzést az M4 Sporton. A népszerű kommentátor szerint fontos lehet, hogy az FTC hazai környezetben játszik az ukrán együttessel, ugyanakkor így is is a vendégek számítanak valamivel esélyesebbnek.

 

A Ferencváros szerda este 21 órakor hazai pályán fogadja a Dinamo Kijevet a Bajnokok Ligája csoportkörének 2. fordulójában. Már korábban beszámoltunk arról, hogy Hajdú B. István közvetíti a magyar csapat hazai találkozóit.

A Fradi az Üllői úton még soha nem győzött a BL-ben, ezt a Dinamo Kijev ellen szeretné megtörni Szerhij Rebrov gárdája. Hajdú B. István az m4sport.hu-nak adott interjújában elmondta, az ötezer szurkoló sokat segíthet a játékosoknak!

„Hazai pályán még soha nem nyert a Fradi a Bajnokok Ligájában, ez történelmi győzelem lenne! Igaz, az FTC-nél valamivel esélyesebbek a kijeviek. Nyilván sokat számít majd, hogy a jól megszokott Üllői úti otthonában lép pályára a csapat. Az Újpest elleni mérkőzés is bizonyította a hétvégén, hogy sokat jelentenek a szurkolók és a hazai környezet. Azért tegyük hozzá, valószínűleg a Dinamo Kijev is hozzászokott, hogy nézők előtt lép pályára. Úgy gondolom, nem a lelátón fog ez a találkozó eldőlni, de nagyon sokat jelent majd ez annak a több mint ötezer drukkernek, aki ki tud látogatni a stadionba” – mondta Hajdú B. István.

Szerda este Molnár Mátyás aki a mérkőzés kapcsán karrierjéről és családjáról is beszélt az m4sport.hu-nak – és a közszolgálati sportcsatorna szakértői is a Groupama Arénában kialakított helyszíni stúdióból elemzik a látottakat. Az FC Barcelona elleni meccshez hasonlóan a pálya széléről ismét Martí Zoltán tudósít, aki a vezetőedzők mellett megszólaltatja a mérkőzés főszereplőit is.

BAJNOKOK LIGÁJA, CSOPORTKÖR
2. FORDULÓ
G-CSOPORT
21.00: FERENCVÁROS–Dinamo Kijev (ukrán) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik