BL: Hansi Flick megviccelte az újságírókat Thiago átigazolásával

Vágólapra másolva!
2020.08.24. 14:46
null
Flick megviccelte Thiagóval az újságírókat (Fotó: AFP)
A vasárnap este a PSG ellen a Bayern 1–0-s győzelmével záruló Bajnokok Ligája-döntő után a németek edzője, Hansi Flick jókedvében alaposan felültette a sajtótájékoztatóra ellátogató zsurnalisztákat Thiago Alcántara küszöbön álló átigazolásával kapcsolatban.


A bajor klubnál nyílt titokként kezelik, hogy Thiago Alcántara az előttünk álló nyári átigazolási időszakban távozik Münchenből. A 29 éves, brazil születésű spanyol középpályásnak egy éve még van a szerződéséből, ám a nemzetközi sajtó szerint biztosra vehető a távozása.

A finálét követő sajtótájékoztatón Hansi Flick, a Bayern edzője kapott is egy kérdést Thiagóval kapcsolatban, ami arra vonatkozott, hogy mi hangzott el a lefújást követően a pályán hosszasan elbeszélgető tréner és a játékos között.

„Elképzelhető, hogy ez volt az utolsó meccse Thiagónak a Bayernben?” – hangzott a kérdés második fele, mire Flick alaposan meglepte válaszával a jelenlévőket.

„Nem. Thiago elmondta, hogy marad” – közölte Flick, majd a hatás kedvéért levitte a hangsúlyt és elcsöndesült.

Három-négy másodpercig „vágni lehetett” a döbbent csendet a sajtóteremben, majd Flick hangos kacagásban tört ki.

„Látnotok kellett volna az arcotokat! Nem, valójában annyi történt köztünk, hogy megköszöntem neki az együtt töltött időt és a befektetett munkáját, ahogy azt mindenki mással is tettem. Azt nem tudom, hogy merre vezet az útja tovább, mert az elmúlt hetekben a Bajnokok Ligájára fókuszáltunk. Néhány napot várjunk, hogy kiderüljön, mi lesz vele” – adott rendes választ a kérdésre az érthetően vidám hangulatban nyilatkozó szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik