BL: Ha idén nem nyerjük meg, megpróbáljuk jövőre - Ancelotti

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.10. 09:43
Carlo Ancelotti, a ma este a Barcelona otthonában pályára lépő PSG vezetőedzője nem érezne csalódottságot, ha csapata nem jutna be a legjobb négy közé a Bajnokok Ligájában. Mint ismert, az első mérkőzésen 2–2-es döntetlent játszott egymással a két csapat Párizsban.
„Semmin sem változtat az, hogy bejutunk-e az elődöntőbe vagy sem. A jövő fantasztikus, függetlenül, hogy nyerünk-e vagy sem. Ha idén nem nyerjük meg a Bajnokok Ligáját, akkor megpróbáljuk megnyerni jövőre” – nyilatkozta a Barcelona elleni visszavágót megelőzően a PSG vezetőedzője, Carlo Ancelotti.

„Mi már boldogok vagyunk, hogy itt lehetünk, fantasztikus este vár ránk. Mindenki tudja, hogy kicsi az esélyünk a továbbjutásra, de a lényeg, hogy van esélyünk. Azt már bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk jól játszani egy fantasztikus csapat ellen. Most önbizalomra van szükségünk, önbizalommal telve kell pályára lépnünk a világ legjobbjai ellen. Tudjuk, mit csináltunk jól az első meccsen, szóval nem aggódok” – fogalmazott a szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik