BL: ezért került Depay csak a kispadra a CSZKA ellen? – fotó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.03. 19:56
Lehet, hogy nem véletlenül került csak a kispadra Memphis Depay, a Manchester United játékosa a CSZKA Moszkva elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés előtt? A holland szélsőt a pályán kívüli viselkedése miatt többen is kritizálták.

A hazai BL-mérkőzés előtt Louis van Gaal menedzser a város egyik elegáns szállodájába, a Lowry Hotelbe hívta össze csapatát. Az Old Traffordtól közösen, busszal indultak a „vörös ördögök”, azonban Depay lekéste azt – csakúgy, mint a holland szakvezető segítője, Ryan Giggs –, így a saját autójával kellett a szállodába mennie.

Memphis Depay és Ryan Giggs lekéste a Manchester United buszát (Fotó: Manchester Evening News)
Memphis Depay és Ryan Giggs lekéste a Manchester United buszát (Fotó: Manchester Evening News)

„Depaynak rá kell jönnie végre, hogy a futball csapatjáték. Egy fiatal játékos nem viselkedhet így, a holland válogatotthoz úgy érkezett meg, mint egy perui pánsípos. Semmi tisztelet…” – kritizálta nemrég Depayt az edzői pályafutása alatt az Ajaxnál, a Portónál és a Twenténél is megforduló Co Adriaanse.

Bár a szélső eddig jól teljesít a Manchester Unitednél, sokan élesen bírálják hozzáállása és pályán kívüli viselkedése miatt.

„Mindenki tudja, hogy elképesztő tehetség és már most hatalmas játékos, de ez nem minden. Kell egy igazi s.ggfej, aki eléáll és megmondja, »figyelj, haver, nem viselkedhetsz így, ideje befejezni a sz.rakodást és nekiállni futballozni!«” – mondta a Voetbal Internationalnek a korábbi holland válogatott támadó, Pierre van Hooijdonk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik