Sosem tudjuk már meg, mi lett volna, ha Lionel Messi értékesíti a tizenegyesét… (Fotó: AFP)


Miután Messi büntetőjét Keylor Navas a léc segítségével hárította, a bírói csapat visszanézte videón, hogy a Costa Rica-i kapus nem mozdult-e el a gólvonalról (a válasz: nem), több, elsősorban barcelonai érzelmű Twitter-felhasználó azonban kifogásolta, hogy Marco Verratti pozícióját nem vizsgálták meg az illetékesek. A PSG olasz középpályása még a labda elrúgásának pillanata előtt belépett a tizenhatos előtti köríven belülre, ami a szabályok nagyon szigorú betartása esetén nem szabályos.Önök szerint újra kellett volna rúgatnia a játékvezetőnek Messi tizenegyesét?

Eredmények állása
 

Verratti szerepének azért van/volt jelentősége, mert a lécről kipattanó labdát ő fejelte ki szögletre, és a tizenegyes újrarúgatása mellett kardoskodók szerint előnye származott abból, hogy hamarabb indult meg a kipattanóra, mint a többi játékos.

Mi tesszük hozzá: Verratti pozíciója Messit valószínűleg a legkevésbé sem zavarta meg, továbbá ha minden ilyen apró bemozdulás esetén megismételt tizenegyes következne, akkor kis túlzással másból sem állnának a futballmeccsek, mint a büntetők elvégzéséből…

A többit önökre bízzuk…

A KIMARADT TIZENEGYES MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

A VIDEÓ MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!