BL: Duckadam utóda, Ludogorec hőse az ösztöneire bízta magát

Vágólapra másolva!
2014.08.28. 11:48
Elmondása szerint csapattársa, Vladiszlav Sztojanov kiállításáig sohasem viselt kapuskesztyűt Cosmin Moti, a Ludogorec román védője, aki két tizenegyes hárításával vált hőssé a Steaua Bucuresti elleni Bajnokok Ligája-selejtező rájátszásában.

„Ez hihetetlen, egy álom! Nincsenek szavak, amelyekkel leírhatnám az érzéseimet – mondta az UEFA honlapjának a lefújás után Moti. – Őrület volt, az egyik pillanatban olyan közel volt a cél, aztán olyan messze, végül mégis nyertünk. Ez életem legnagyobb mérkőzése, és sohasem fogom feledni!”Moti. – Őrület volt, az egyik pillanatban olyan közel volt a cél, aztán olyan messze, végül mégis nyertünk. Ez életem legnagyobb mérkőzése, és sohasem fogom feledni!”

„Életemben először játszottam kapust. Edzéseken olykor úgy tettem, mintha az volnék, de ez volt az első, hogy egyáltalán kesztyűt viseltem. Az ösztöneimre bíztam magam, nem volt más lehetőségem ebben a helyzetben. Utolsó másodperces döntéseket hoztam arról, hová vetődjek. Istennek hála, kétszer védtem, és most itt vagyunk! Ez van, ez a Bajnokok Ligája! Hihetetlen” – ismételte Moti, aki természetesen megemlítette, hogy Helmuth Duckadam számára is egy legenda, és az 1986-os BEK-finálé sztoriján nőtt fel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik